KJansen Consultancy

Website

In de huidige internet maatschappij is een website noodzakelijk voor elk professioneel bedrijf. KJansen Consultancy biedt een oplossing voor alle bedrijven.  Groot en klein.

Wenst u een simpele pagina met minimale informatie of wenst u een site die u zelf kan onderhouden met een professionele layout? Wilt u dat uw site te bekijken is via een mobile apparaat bv. smartphone?

Alles is mogelijk....

DotNetNuke

Om ervoor te zorgen dat u zelf uw eigen website kunt beheren, maakt KJansen Consultancy gebruik van het DNN Platform, vroeger DotNetNuke genoemd.

Met meer dan 600.000 websites wereldwijd is DNN één van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS). Maar DNN is meer dan een CMS, het is ook een zeer compleet en flexibel ontwikkelplatform op basis van ASP.NET.

Door gebruik te maken van DNN kan de kost enorm gedrukt worden en toch wordt er gebruik gemaakt van één van de beste CMS systemen die er bestaan.  Ook voor zoekoptimalisaties is DNN één van de betere CMS systemen die er te vinden zijn.  DNN zal ervoor zorgen dat uw content optimaal te vinden zal zijn in Google en andere zoekmachines.

Bij KJansen Consultancy kan u ook terecht om "custom made" modules voor DNN te laten ontwikkelen.