KJansen Consultancy

Werkwijze

Is het nu een webapplicatie, windows software of een mobiele applicatie, hiervoor kan u steeds bij ons terecht. Om een goed functionerende programma te bouwen is en goede analyse van het proces nodig. Doormiddel van een wisselwerking tussen onze ontwikkelaar en u als klant proberen we een zo goed mogelijk beeld te creƫren. U hebt als klant steeds een direct contact met onze ontwikkelaar.

Voor al onze projecten is een goede gebruikers interface de belangrijkste eis. Hierdoor bent u zeker dat u een goed en eenvoudig werkende applicatie krijgt. Is het te moeilijk voor de gebruiker dan is het programma niet goed genoeg gemaakt.

Bij het ontwikkelen van de websites gebruiken we steeds DotNetNuke. Voor customer made projecten beginnen we steeds van nul. Zo zijn we nooit gebonden aan de beperkingen van standaard systemen en zijn er geen overbondige functionaliteiten die in het programma sluipen.

Hierdoor kan KJansen Consultancy die applicatie ontwikkelen die uw organisatie een voorsprong geeft ten opzichte van uw concurrentie.